Slider

 • Een laatste graphic 
  verscheen. De spreker
  nam een slok.
  Er viel een speld
  van 110 jaar oud.

 • De zaal zweeg.
  Net als de
  ademloze bezoekers.
  Hier werd geschiedenis
  geschreven.
 • Het slotapplaus klaterde
  Tweets juichten in
  dertig talen, vanuit
  een congreszaal
  uit 1903.

 • De beats vulden
  de oude zaal.
  John bekeek zijn relaties.
  Was dit marketing?
  Of magie?
 • 'Daar ben ik dan',
  zei hij.
  Zij nipte van haar wijn.
  De dames van Toorop
  zwegen discreet.

 • Het glas Bordeaux
  fonkelde. Even 
  sprankelend als
  zijn gasten. Dit was 
  monumentaal zakendoen. 

 • Het glas in lood 
  scheen duizend kleuren. 
  Frank zette de beamer 
  uit. 'Wow, lekker
  gewerkt mensen.'

Van Gogh 'The Ultimate Collection'
Sherlocked
Rondleiding
Beurs van Berlage viert verjaardag
The Vietnam Corner
Concert Cleveland Youth Symphony Orchestra & Fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk

Concert Cleveland Youth Symphony Orchestra & Fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk

Cleveland Youth Symphony Orchestra & Fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk geven samen een concert in de Effectenbeurszaal. 

Cleveland Youth Wind Symphony staat onder leiding van Dr. Gary M. Ciepluch en Robert McAllister. De heer Ciepluch is als professor verbonden aan de Case Western Reserve University en als dirigent aan de University Circle Wind Ensemble. Tevens is hij oprichter geweest van de Cleveland Youth Wind Symphony in 1989.

De groep heeft gedurende haar bestaan muzikale klanken over vele werelddelen gedeeld, samen met medemuzikanten, aan enthousiaste bezoekers. In 2014 maakt het orkest een “Reis langs de Rijn” waarbij concerten worden gegeven in Freiburg im Breisgau, Bad Kreuznach, Keulen en hier in Amsterdam. Dit afsluitende galaconcert wordt gebracht in samenwerking met fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk, onder leiding van dirigent Ruud Pletting. Ruud Pletting is sinds 1999 dirigent van St. Caecilia en heeft het orkest verder muzikaal ontwikkeld. Het orkest speelt bij voorkeur in afwisselende stijlen op bijzondere locaties en combineert graag goede sfeer met muzikale uitdaging.

Beide groepen brengen een bijzonder gevarieerd programma waarin muzikale klassiekers worden gecombineerd met moderne werken en enkele fraaie solo’s. Wij nodigen u uit om te komen genieten van twee geweldige orkesten die hun universele taal in muzikale klanken aan u komen brengen in de Beurs van Berlage.

3Scale API Strategy & Practice Conference 2014
New York Film Academy naar Amsterdam
Mobile Convention Amsterdam
Eenzaam feestje

Eenzaam feestje

Hij wist niet wat het was. De indrukwekkende gewelven van het monument aan het Damrak drukten op zijn gemoed. De perfecte cappuccino in het Beurscafé kon hem niet opvrolijken. Peinzend keek hij uit over de Grote Zaal die klaar werd gemaakt voor weer een magnifiek evenement. Hij, de doorgaans zo energieke Commercieel Manager, zat ergens mee.

Een jaar lang vertelden ze nu verhalen. Verhalen van congressen, tentoonstellingen en andere evenementen. Sfeervolle, niveaurijke, ja zelfs lichtelijk literaire werkjes, die precies duidelijk maakten waarin de Beurs van Berlage uniek was. Maar weet u wat het was: ze gingen altijd over de feestjes van ánderen.

Hij zou graag één keer zijn eigen verhaal vertellen.

Dat de omzet in 2013 weer was gegroeid. Niet met tien procent, zoals de voorgaande jaren, maar met dertig. Hij wilde vertellen over de vierentwintig meerdaagse internationale congressen die er waren geweest. Goed voor een impuls van 15 miljoen voor de Amsterdamse economie. Ook brandde het getal 300.000 op zijn lippen.

Drie-honderd-vijftig-duizend gasten waren er geweest, een absoluut record. Als hij er aan dacht voelde hij weer die rilling door zijn rug. En dan zou hij ook zo dolgraag iets willen zeggen over 2014. Dat de agenda nu al volliep! Dat er een nieuw café-restaurant kwam in het voormalige Schipperscafé! En dat de hoofdentree werd verbouwd!

Maar goed, de nieuwsbrieven zouden over verhalen van relaties gaan, zo was afgesproken. Hij, Michiel Lindenbergh, vierde wel een feestje in zijn eentje

e-Commerce Live! Event
Alzheimer Symposium ‘The Future of Brain Health’
I am not a tourist Expat Fair